Om os

Vi startede vores forretning i januar 2021 med henblik på at sælge træningsudstyr. I dag sælger vi mange andre trendy produkter. 

Vores fokus produkter er massagepistoler og bilstøvsuger. Vi har vores egen massagepisale samt nogle andre kendte mærker. Vores negle produkter og leggings er begyndte at være populær.

Vi overholder alle gældende regler of bestillinger, retur, reklamation og fortrydelse ret. Læs venligst vores Handelsbetigelse . Vores kunder synes om vores fleksibilitet.  Vi behandler reklamation og fortrydelse lyn hurtig uden at stille masser af spørgsmål.

Vi importer vores varer primært fra Spanien og Polen. Vi vælger vores leverandør efter meget nøje vurdering for at levere vores kunder bedste kvalitet. Mange af vores varer er producreret i Kina. Men importerer dem ikke direkte fra Kina.

Vi har vores lager og fysisk i Næstved, har ikke nogen fjernlager. Vi afsender alle varer fra Næstved.

Vi sørger for hurtig levering uden forsinkelse. Vores leveringstid er 90% tilfælde 1 dag. 

Kundene er altid i fokus hos os. Vi har en meget hurtig ekspedition. Vi svarer alle henvendelse inden en time også i weeked. Vi refunderer penge samme dag vi får varer retur. 

Vi henvender os primært til privatkunder, men leverer også til en række erhvervskunder og kommuner

Vi har vores showroom og fysisk i Hjultorv 10A, 4700 Næstved. Vores åbningstider er Kl. 10-15 alle hverdage.

Virksomheden dreves af både ægtefæller. Vi laver selv det hele inklusiv opdareing af vores hjemmeside, markedsføring, lager arbejde, indpakning osv. Udover os har vi en deltid medarbejder.

Vi gør vores yderste for at du som kunde får en god oplevelse ved at handle hos os

Kontakt os

Med venlig hilsen

Obaidul Karim Khan