Hvor får vi vores varer fra?

by Obaidul Karim Khan

De varer som vi sælger fra vores webshop  er ikke produceret på en fabrik i Danmark, men i udlandet. Vi har vores lager og butik i Omøvej 9, 4700 Næstved. Vi har ikke en fjernlager.

Vi importer vores varer hovedsageligt fra Kina, Indien og Spanien. Import fra Kina er ikke noget usædvanlig. Danmark importerer varer for mere 95 milliarder kroner fra Kina og eksporter varer for mere milliarder kroner til Kina hver år. Indien er også en stor handels partner af Danmark.

Vi er importørregistreret firma.  Alle varer, der er købt i lande uden for EU, skal du også betale dansk moms af. Det gør vi.

Det er også et krav at sælger udenlandske varer er at varerne skal være sikkerheds godkendt. Vi forlanger sikkerhed certificering fra udenlandske firmaer før vi importer fra dem.

Vores varer har aldrig været skadelig. Men vi kan ikke udelukke fejl varerne. Vi behandler alle  reklamation sager inden for 1 hverdag. Vi afviser aldrig en reklamation.

Vi har skade forsikring der skader vores kunder. Hvis der sker en skade på grund af vores varer, kan man få erstatning via vores forsikring.


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.