Temu vs os

by Obaidul Karim Khan

Vi importerer stor  hel del af varer fra Kina. Vi kan ikke afvise, at  mange af varer som vi sælger, sælges også hos Temu. Vi kan ikke altid matche deres lave priser. Deres varer er gennemsnit 20% billigere end deres.

Jeg mener, det stadigvæk betaler sig at handler hos os. Vi bor her i Næstved. Du kan altid få fat i hos, snakke med os og klage over os. Når du fortryde dit køb, refunderer vi dine penge samme dag. Hvis du modtager en defekt varer, kan du reklamere og har ret til gratis fragt. Du kan brokke jer hvis du ikke tilfreds. Du kan klage til forbrugerklagenævnet . Vi er her, vi er ikke 12.000 km væk

Du har 2 års reklamationsret hos os. Selv om vi lukker, kan vi ikke slippe for vores ansvar. Du har reklamationsret selv  om vi gå i konkurs. Du er dækket af købsgaranti op til 50.000 kr. Hvis du finde vores varer er skadelig, er du dækket af vore skade forsikring hos Tryg.

Vi kan ikke løbe væk men Temu kan. Du kan ikke fortryde dit køb . Selv om du kan, skal du betale en formue i fragt. Hvis du får en defekt fra Temu, kan du ikke gør meget.

Din betaling er 100% 3 D sikkert. Ingen kan stjæler dine betaling oplysninger. Så sikkert er du ikke hos Temu.

 


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.